Directorul Serviciului de Ambulanță Prahova, dr. Daniel Nicolae, iese la pensie

Publicat in Administratie 22 Mai 2019 337 ori
Google+ WhatsApp
Directorul Serviciului de Ambulanță Prahova, dr. Daniel Nicolae, iese la pensie
Directorul Serviciului de Ambulanță Prahova, dr. Daniel Nicolae, iese la pensie

Profesează ca medic din anul 1982, imediat după ce a terminat stagiatura, iar din 1995 a ocupat funcția de director. Este vorba de dr. Daniel Nicolae, care, de vineri, își va înceta activitatea de manager al Serviciului de Ambulanță Prahova. 

De peste trei decenii, dr. Daniel Nicolae salvează vieți, în lupta contracronometru care se duce pentru acordarea primului ajutor.

În decursul a peste 37 de ani a fost prezent, în prima linie, pentru salvarea vieții celor aflați în suferință, fie că vorbim de intervenții în caz de accidente rutiere, incendii, calamități sau de cazuri strict medicale. Vorbim de intervențiile în care fiecare secundă contează. 

La finele acestei săptămâni, va intra în vigoare ordinul de încetare a activității, iar dr. Daniel Nicolae va ieși la pensie.

Funcția de manager al instituției va fi preluată, pe o perioadă interimară, până la organizarea concursului, de Mădălin Ipatie, actualul director medical al Serviciului de Ambulanță Prahova.

sursa: observatorulph.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office