Initiativa primarului Ganea prinde contur. Se construiesc foisoare in mai multe zone din Ploiesti

Publicat in Administratie 20 Mai 2019 479 ori
Google+ WhatsApp
Initiativa primarului Ganea prinde contur. Se construiesc foisoare in mai multe zone din Ploiesti
Initiativa primarului Ganea prinde contur. Se construiesc foisoare in mai multe zone din Ploiesti

Conducerea Primăriei Ploieşti a transmis către SGU comanda pentru realizarea mai multor umbrare în parcurile şi locurile de joacă din municipiu. Primele astfel de foişoare apar în zonele Mihai Bravu, Nord, Malu Roşu şi Bariera Bucureşti.

Viceprimarul Cristian Ganea a declarat pentru "Telegrama" că, în paralel cu lucrările pentru amenajarea acestor foişoare, administraţia locală a comandat şi amplasarea mai multor toalete ecologice în zonele de spaţii verzi, inclusiv în parcul de la Sala Sporturilor şi parcul "Nichita Stănescu". "Amenajarea acestor umbrare a fost solicitată de foarte mulţi ploieşteni în timpul discuţiilor pe care le-am avut pe teren. SGU a amenajat sau urmează să amenajeze astfel de foişoare pe strada Cornăţel, pe strada Rapsodiei, pe Bulevardul Bucureşti, dar şi în cartierul Malu Roşu, iar programul poate continua, în funcţie de solicitări. Sunt lucrări de reabilitare a acestor parcuri. Vom încerca să montăm şi toalete în mai multe parcuri", a precizat viceprimarul municipiului Ploieşti.

"Cetățenii municipiului Ploiești merită să aibă la dispoziție cât mai multe zone de relaxare și recreere, prin amenajarea și reparația locurilor de joacă și de odihnă, iar noi muncim și în acest scop. Astfel, următorul foișor funcțional va fi în cartierul Malu Roșu", a transmis Cristian Ganea şi pe reţeaua de socializare Facebook, unde a publicat şi mai multe fotografii din timpul lucrărilor.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.