Angajarea de comunicatori pentru relaţia cu rudele pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cea mai bună decizie

Publicat in Administratie 16 Mai 2019 275 ori
Google+ WhatsApp
Angajarea de comunicatori pentru relaţia cu rudele pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cea mai bună decizie
Angajarea de comunicatori pentru relaţia cu rudele pacienţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, cea mai bună decizie

Pentru că reprezintă judeţul Prahova în Parlament, deputatul PSD Răzvan Ursu urmăreşte cu atenţie evenimentele ce au loc în teritoriu, fiind la curent şi cu proiectele realizate sau care vor fi iniţiate în folosul cetăţenilor.

Un exemplu în acest sens este recenta procedură iniţiată pentru angajarea de comunicatori specializaţi în asistenţă socială şi asistenţă medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, anunţ făcut de conducerea Consiliului Judeţean Prahova, instituţia care are în administrare şi această unitate medicală – cea mai mare din Prahova.

“Demararea procedurii de angajare a unor persoane a căror activitate va consta şi în interacţiunea cu rudele bolnavilor aduşi de urgenţă la spital sau care sunt deja internaţi este o decizie mai mult decât benefică. După selectarea acestor persoane, cu siguranţă se va produce o modificare şi în ceea ce priveşte modul de interacționare a bolnavilor și a aparținătorilor acestora cu personalul spitalului, fiind cea mai bună decizie care vine în completarea investiţiilor realizate de către Consiliul Judeţean Prahova la cel mai important şi mai solicitat spital din judeţ”, a susţinut deputatul PSD Răzvan Ursu.


Declaraţiile parlamentarului social-democrat au venit după ce conducerea administraţiei judeţene a decis angajarea de comunicatori specializați în asistență socială și asistență medicală la Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, aceasta fiind una dintre soluţiile găsite în vederea rezolvării unora dintre deficienţele indentificate de către ministrul Sănătăţii în timpul unei vizite inopinate, la sfârşitul lunii martie, la această instituţie sanitară. Şi cum în timpul controlului menţionat ministrul a făcut referire şi la faptul că aparținătorii nu sunt informați, chiar şi după ore bune de aşteptare, fie despre starea rudelor bolnave aflate în Unitatea de Primiri Urgențe, fie în secțiile spitalului, pentru investigații medicale suplimentare, Consiliul Judeţean Prahova a decis că soluţia este angajarea de personal specializat.

Astfel, trei registratori medicali și trei asistenți medico-sociali vor fi angajați la Spitalul Județean de Urgență pentru activități specifice în cadrul Unității de Primiri Urgențe, unitatea medicală demarând, cu ceva vreme în urmă, procedurile pentru organizarea concursurilor. Se speră ca după parcurgerea tuturor etapelor acestor concursuri – care trebuie finalizate până la jumătatea lunii viitoare – prin intermediul noilor angajaţi să fie îmbunătăţite şi relaţiile de comunicare dintre personalul medical și aparținătorii pacienților care se adesează Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office