Bravo, Dobre! Primăria Ploiești nu are bani în 2019 pentru semaforizare

Publicat in Administratie 08 Mai 2019 384 ori
Google+ WhatsApp
Bravo, Dobre! Primăria Ploiești nu are bani în 2019 pentru semaforizare
Bravo, Dobre! Primăria Ploiești nu are bani în 2019 pentru semaforizare

După ce anul trecut valoarea lucrărilor executate s-a cifrat la peste 508.000 de lei, inclusiv TVA, în acest an, suma propusă pentru a fi alocată pentru lucrări de semaforizare este de 80.000 de lei, cu precizarea că „nu există alocație bugetară pentru realizarea lucrărilor conform obligațiilor asumate prin contract”.

Contractul a fost încheiat anul trecut și vizează lucrări de upgrade a sistemului de semaforizare. Valoarea totală a lucrărilor se cifrează la peste 6,3 milioane de lei, inclusiv TVA, pentru 13 intersecții și cinci treceri de pietoni.

Pentru acest an însă, în condițiile unui buget de subzistență, bazat mai ales pentru acoperirea cheltuielilor de funcționare, suma alocată pentru derularea proiectului este de numai 80.000 de lei.

Anul trecut, suma alocată a fost de peste 508.000 de lei, inclusiv TVA, cu precizarea că anul acesta urmau să fie asigurate sumele rămase de plată.

În momentul fundamentării bugetului, Direcția Tehnică a precizat că „ nu există alocație bugetară pentru realizarea lucrărilor conform obligațiilor asumate prin contract”.

În bugetul local nu se regăsește suma de peste 5,8 milioane de lei, inclusiv TVA, în condițiile în care banii sunt necesari până la finele anului 2019. 

Conform contractului, lucrările la sistemul de semaforizare vizează intersecțiile străzilor Gheorghe Doja - Văleni (BCR), Șoseaua Vestului - Malu Roșu (ofelia), Mărășești - Torcători - Ciocianu, IL Caragiale - Vlad Țepeș, Rudului - Maramureș - Plăieșilor, Gheorghe Lazăr - Ștefan cel Mare (Tribunal), Elena Doamna - Traian - Malu Roșu, Gheorghe Gr. Cantacuzino - E. Văcărescu, Nicolae Bălcescu - Neagoe Basarab, Gheorghe Grigore Cantacuzino -(Kaufland), Șoseaua Vestului - Eremia Grigorescu (Lămâița), Șoseaua Vestului - Cosminele, Gheorghe Gr. Cantacuzino - ieșire Selgros.

 

semanaforizare-ploiesti-contract_6a003.jpg

sursa: www.observatorulph.ro 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office