Bogdan Toader: 76% din bugetul judetului va merge catre infrastructura medicala si rutiera

Publicat in Administratie 20 Aprilie 2019 419 ori
Google+ WhatsApp
Bogdan Toader: 76% din bugetul judetului va merge catre infrastructura medicala si rutiera
Bogdan Toader: 76% din bugetul judetului va merge catre infrastructura medicala si rutiera

O mare parte din bugetul Consiliului Judetean pe 2019 va fi alocata in infrastructura rutiera si cea medicala, a anuntat presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader. Astfel, din totalul de 502 milioane de lei, 76% vor merge catre modernizarea drumurilor si a sistemului medical.

"Sănătatea prahovenilor și modernizarea infrastructurii rutiere - prioritate maximă în bugetul pe anul acesta!

Astfel, 76% din bugetul de dezvoltare al județului Prahova este destinat investițiilor în infrastructura rutieră și infrastructura medicală.

Atașez graficul care arată evoluția sumelor alocate anual pentru ceea ce am susținut a fi #prioritățile mandatului meu: SĂNĂTATE și INFRASTRUCTURĂ RUTIERĂ, condițiile esențiale pentru dezvoltarea județului nostru!

Bugetul Consiliului județean Prahova pe 2019 este de 502.836.960 lei, aproape 107 milioane Euro.

Doresc să le mulțumesc colegilor mei, atât consilierilor județeni pentru susținerea acordată, cât și specialiștilor din Consiliul Judetean Prahova pentru performanță! Împreună reușim să schimbăm viața prahovenilor în mai bine!", a scris Bogdan Toader, pe Facebook.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office