Aplicația VisitPrahova, proiect de succes pentru promovarea județului

Publicat in Administratie 18 Aprilie 2019 215 ori
Google+ WhatsApp
Aplicația VisitPrahova, proiect de succes pentru promovarea județului
Aplicația VisitPrahova, proiect de succes pentru promovarea județului

Inițiativa Consiliului Județean Prahova de a lansa VisitPrahova, aplicația de mobil care oferă informații despre cazări, obiective, trasee, evenimente și contacte utile tuturor celor care decid să își petreacă vacanța în județul nostru poate deveni un proiect la nivel național.

Astfel, ministrul Turismului, domnul Bogdan Trif, și-a manifestat dorința de a elabora un astfel de proiect la nivel național, în urma vizitei sale de lucru în județul nostru, ocazie cu care au fost stabilite noi obiective privind strategia sa pe anul acesta.

Concretizat prin intermediul unui parteneriat public-privat de succes, proiectul Visitprahova.ro, implementat prin Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova, aduce în prim plan o nouă hartă turistică a Prahovei, realizată de specialişti de la Facultatea de Geografie a Universității Bucureşti.

Noua hartă reprezintă un important salt calitativ față de vechea ediție; a fost realizată în format A1 cu softuri profesioniste de cartografiere digitală și va fi distribuită gratuit în Centrele de Informare Turistică din judeţ.

Prahova rămâne în topul celor mai populare destinații de vacanță atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.