Sedinta la CJ Prahova, pe 19 aprilie. Vezi aici ordinea de zi

Publicat in Administratie 17 Aprilie 2019 Actualizat: 17 Aprilie 2019 402 ori
Google+ WhatsApp
Sedinta la CJ Prahova, pe 19 aprilie. Vezi aici ordinea de zi
Sedinta la CJ Prahova, pe 19 aprilie. Vezi aici ordinea de zi

Consilierii judeteni se vor intruni in sedinta ordinara in data de 19 aprilie, de la ora 12, in sala de 200 de locuri a Palatului Administrativ.

Iata ordinea de zi a sedintei:

 

PROIECTUL ORDINII DE ZI

a şedinţei ordinare a Consiliului judeţean Prahova

     din data de 19 aprilie 2019, ora 12,00

               1. Aprobarea Procesului - Verbal al ședinței extraordinare a Consiliului Județean Prahova din data de 22 martie 2019.

               2. Aprobarea Procesului - Verbal al ședinței ordinare a Consiliului Județean Prahova din data de 30 martie 2019.

               3. Proiect de hotărâre privind aprobarea execuției bugetului propriu al județului, precum și a bugetelor instituțiilor de sub autoritatea Consiliului Județean Prahova pe trimestrul I - 2019 - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               4. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului propriu al județului și a bugetelor instituțiilor de sub autoritatea Consiliului Județean Prahova pe anul 2019 și estimări pe anii 2020 - 2022 - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               5. Proiect de hotărâre pentru modificarea și completarea Hotărârii Consiliului Județean Prahova nr. 5/2018 privind completarea anexei la Hotărârea Consiliului Județean Prahova nr. 27/2001 privind inventarul bunurilor care aparțin domeniului public al județului Prahova - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               6. Proiect de hotărâre privind introducerea în domeniul public al județului Prahova a terenului în suprafață de 1371 mp, situat în orașul Comarnic - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               7. Proiect de hotărâre prin care se ia act de încetarea de drept, prin demisie, a mandatului de consilier județean al domnului Sepși Daniel și declararea vacantării locului de consilier județean respectiv - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               8. Proiect de hotărâre prin care se ia act de încetarea de drept, ca urmare a stabilirii stării de incompatibilitate, a mandatului de consilier județean al domnului Ionică Ion și declararea vacantării locului de consilier județean respectiv - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               9. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei și a statului de funcții pentru aparatul de specialitate al Consiliului județean Prahova - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               10. Proiect de hotărâre privind modificarea organigramei, a statului de funcții și aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare pentru Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” Ploiești - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               11. Proiect de hotărâre privind modificarea statului de funcții pentru Muzeul Județean de Științele Naturii Prahova - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               12. Proiect de hotărâre privind stabilirea indemnizației de ședință a membrilor Comisiei de Orientare Școlară și Profesională din Cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Prahova - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova și de domnii consilieri județeni Rareș Dan Enescu, Ionel Pîrvu, Justinian Feodor Nică, Eugen Ionică și Dorin Tudora.

               13. Proiect de hotărâre privind desemnarea domnului Călin Viorel, director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova, coordonator local pentru implementarea proiectului „Venus - Împreună pentru o viață în siguranță” - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               14. Proiect de hotărâre privind aprobarea costului mediu lunar de întreținere a asistaților din „Centrul Rezidențial pentru Persoane Vârstnice - Pensionari”, Fîntînele - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova, de doamnele consilier județean Mihaela Carmen Dumitru și Simona David și de domnii consilieri județeni Gheorghe Neaga, David Andrei Viter și Cristian Popescu.

               15. Proiect de hotărâre privind pregătirea și promovarea proiectului „Restaurarea, revitalizarea și punerea în valoare a obiectivului Casa compozitorului Paul Constantinescu, Ploiești” - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               16. Proiect de hotărâre privind aprobarea bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2019 pentru Societatea „Ploiești Industrial Parc” S.A. - inițiat de domnul Bogdan Andrei Toader, președintele Consiliului județean Prahova.

               17. Diverse.

                  

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office