Cine sunt cei trei directori interimari de la Spitalul Judetean din Ploiesti

Publicat in Administratie 15 Aprilie 2019 1482 ori
Google+ WhatsApp
Cine sunt cei trei directori interimari de la Spitalul Judetean din Ploiesti
Cine sunt cei trei directori interimari de la Spitalul Judetean din Ploiesti

Directorii de la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, care au solicitat încetarea contractelor de administrare, au fost înlocuiți din funcție pe o perioadă determinată, până la susținerea concursurilor pentru ocuparea posturilor respective.

Daniel Mihalache

Astfel, locul fostului director medical Florin Pușcariu a fost luat de către coordonatorul Blocului operator al spitalului, medicul Daniel Mihalache (în foto), postul de director de îngrijiri este ocupat interimar de către Cristian Mircea Nițescu, în locul Manuelei Dobre, iar scaunul fostului director financiar-contabil Ion Florea este acum al Mihaelei Băjan. Toți cei trei interimari vor ocupa aceste posturi până la organizarea concursurilor.


Economistul Marius Niculescu va rămâne în funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Ploiești până la finalizarea procedurii demarate deja pentru ocuparea prin concurs a acestei funcții de conducere a unității medicale.
Conform calendarului de concurs, înscrierile pentru postul de manager al Spitalului Județean de Urgență Ploiești se vor putea face până pe data de 6 mai, dosarele urmând să fie verificate până pe 9 mai, ziua în care va fi făcută publică și lista candidaților care îndeplinesc toate condițiile de participare la concurs.


Rezultatele finale ale concursului pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Județean de Urgență Ploiești ar urma să fie afișate la sfârșitul lunii mai.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.