CJ Prahova s-a asociat cu 9 comune, ca sa gestioneze retelele de gaze

Publicat in Administratie 01 Martie 2019 1405 ori
Google+ WhatsApp
CJ Prahova s-a asociat cu 9 comune, ca sa gestioneze retelele de gaze
CJ Prahova s-a asociat cu 9 comune, ca sa gestioneze retelele de gaze

CJ Prahova s-a asociat cu 9 comune, ca sa gestioneze retelele de gaze. Așa a luat ființă Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „GAZ 2018”.

Noul proiect vizează localitățile Baba Ana, Boldești-Grădiștea, Colceag, Fulga, Fântânele, Gura Vadului, Sălciile, Tomșani și Vadu Săpat.

Scopul este înfiinţarea, organizarea, reglementarea, finanţarea, exploatarea, monitorizarea şi gestionarea în comun a serviciilor de utilităţi publice pentru alimentarea cu gazenaturale, respectiv activitatea de distribuție a gazelor naturale, precum şi realizarea în comun a unor proiecte de investiţii publice de interes zonal destinate înființării, modernizării și/sau dezvoltării, după caz, a sistemelor de utilități publice.

Sursele de venit ale asociaţiei sunt contribuţiile asociaţilor la formarea patrimoniului iniţial, cotizaţiile asociaţilor şi alte contribuţii de la bugetele locale ale unităţilor administrativ-teritoriale membre; dobânzile rezultate din plasarea sumelor disponibile, în condiţiile legii; donaţii, sponsorizări sau legate; cofinanțări din fonduri interne și/sau externe.

CJ Prahova a contribuit, deja, cu suma de 6.000 de lei, în timp ce toate comunele vor depune fiecare câte 1.000 de lei. Astfel, patrimoniul inițial al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară „GAZ 2018” Prahova va fi în valoare de 15.000 lei.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.