9 autobuze electrice vor circula in Ploiesti. Ministerul Dezvoltarii a demarat licitatia

Publicat in Administratie 20 Decembrie 2018 562 ori
Google+ WhatsApp
9 autobuze electrice vor circula in Ploiesti. Ministerul Dezvoltarii a demarat licitatia
9 autobuze electrice vor circula in Ploiesti. Ministerul Dezvoltarii a demarat licitatia

Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice a lansat procedura de achiziție pentru patru loturi de autobuze electrice, contravaloarea mijloacelor de transport urmând să fie achitată aproape integral prin Programul Operațional Regional 2014-2020.


MDRAP va cumpăra autobuze electrice pentru municipiile Alba Iulia (valoare estimată la 36,12 milioane de lei), Buzău (25,12 milioane de lei), Constanța (55 milioane de lei) și Ploiești (25,12 milioane de lei).


Pentru Ploiești, achiziția se realizează potrivit acordului de parteneriat şi protocolului de asociere semnate între Primăria Ploiești şi Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Astfel, la Ploiești ar urma să circule nouă autobuze electrice achiziționate de ministerul menționat. Conform documentației, autobuzele trebuie să aibă circa 12 metri lungime, în cadrul achiziției urmând să fie cumpărate și trei staţii de încărcare rapidă și nouă staţii de încărcare lentă.


În caietul de sarcini sunt prevăzute, pe lângă detaliile tehnice care trebuie îndeplinite de mijloacele de transport, inclusiv rutele pe care ar trebui să circule aceste autobuze electrice, la Ploiești fiind specificate traseele 2 și 2 barat, făcându-se și precizarea că documentul a fost transmis spre consultare autorităţilor publice beneficiare, adică și Primăriei Ploiești.


Dacă nu vor interveni modificări în termenele procedurii, ofertele ar trebui să fie deschise pe 17 ianuarie 2019.

• CELE NOUĂ MIJLOACE DE TRANSPORT AR URMA SĂ CIRCULE PE TRASEELE 2 ȘI 2 BARAT

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.