ANAF trece la alt nivel! ROMÂNII NICI NU VOR ŞTI ce i-a buimăcit. Breaking news

Publicat in Administratie 17 Decembrie 2018 949 ori
Google+ WhatsApp
ANAF trece la alt nivel! ROMÂNII NICI NU VOR ŞTI ce i-a buimăcit. Breaking news
ANAF trece la alt nivel! ROMÂNII NICI NU VOR ŞTI ce i-a buimăcit. Breaking news

Contribuabilii au avut mai puțin de 17 zile lucrătoare la dispoziţie pentru a merge la sediile ANAF ca să-și achite taxele. Ordinul ANAF pentru aprobarea bonificaţiei de 10% din sumele restante a fost publicat în Monitorul Oficial în data de 27 noiembrie 2018, în condițiile în care termenul limită pentru acordarea bonificației pentru impozitul pe venit și pentru plata CAS a fost de 15 decembrie 2018.

ANAF a emis un termen mai permisiv, 31 martie 2019, însă numai în privința contribuţiei individuale de asigurări sociale de sănătate.

Bonificația nu a fost acordată pentru toate sumele restante din ultimii cinci ani, așa cum se anunțase inițial, ci numai pentru cele aferente anilor 2016 și 2017.

„Sumele de plată stabilite prin deciziile de impunere anuală pentru care se acordă bonificaţie sunt următoarele: a) impozitul pe venit anual pentru veniturile realizate de persoanele fizice în anul 2017; b) contribuţia individuală de asigurări sociale datorate de persoanele fizice, pentru perioada 2016 - 2017; c) contribuţia individuală de asigurări sociale de sănătate datorate de persoanele fizice, pentru perioada 2014 - 2017”, se arată în Ordinul Nr. 2906/2018 al ANAF.

Astfel, contribuabilii au rămas cu datorii neachitate către ANAF și sunt acum nevoiți să plătească toată suma, inclusiv penalizări și dobânzi, scrie dcbusiness.ro.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.