Ploiesteni, va plac luminitele de sarbatori? Poate vreti sa stiti si cat platiti pentru ele...

Publicat in Administratie 07 Decembrie 2018 972 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesteni, va plac luminitele de sarbatori? Poate vreti sa stiti si cat platiti pentru ele...
Ploiesteni, va plac luminitele de sarbatori? Poate vreti sa stiti si cat platiti pentru ele...

Iluminatul de sărbători a fost pornit în Ploiești pe data de 1 decembrie. Montarea luminițelor a fost efectuată de către Luxten, operatorul care se ocupă și de mentenanța sistemului de iluminat public.

Ziarul Incomod a solicitat informații de la Regia Autonomă de Servicii Publice Ploiești cu privire la costurile pe care le implică iluminatul festiv în acest an. Potrivit unui document remis de RASP, activitatea de montare, închiriere ornamente și conectare instalații de iluminat ornamental costă 865.550,69 lei, fără TVA, iar activitatea de demontare și deconectare va costa 226.884,81 lei, fără TVA.

La acești bani se adaugă plata curentului electric și, potrivit unor surse din primărie, la un preț mediu cu TVA și toate accizele de 0,57 lei, rezultă un cost de 35.285,01 lei cu TVA pentru curentul electric aferent iluminatului festiv.

Astfel, în total iluminatul festiv din această iarnă va costa municipalitatea peste 1.335.000 lei, cu TVA, adică puțin peste 290.000 euro. Cifrele sunt comparabile cu cele de anul trecut, când primăria a alocat pentru iluminatul de sărbători un buget de 1,3 milioane de lei.

Citeste continuarea>>

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office