Vezi cine se va muta în sediul care va fi lăsat liber de Direcţia de Urbanism din Ploieşti!

Publicat in Administratie 30 Noiembrie 2018 818 ori
Google+ WhatsApp
Vezi cine se va muta în sediul care va fi lăsat liber de Direcţia de Urbanism din Ploieşti!
Vezi cine se va muta în sediul care va fi lăsat liber de Direcţia de Urbanism din Ploieşti!

Mutarea Primăriei Ploieşti, cu aproape toate structurile subordonate, într-o nouă clădire lasă libere fostele sedii ale unor direcţii, răspândite prin mai multe clădiri din centrul municipiului. Birourile folosite până zilele acestea de Direcţia de Urbanism, spre exemplu, au şi primit o nouă destinaţie.

În sediul situat pe strada Paris, în spatele Palatului Administrativ, aproape de liniile de tramvai, urmează să se mute Centrul Judeţean pentru Resurse şi Asistenţă Educaţională, structură cu personalitate juridică specializată în servicii de informare pentru cadre didactice, elevi şi părinţi, consiliere psihopedagogică şi orientare profesională, terapie a tulburărilor de comportament şi sprijin pentru copiii cu cerinţe educaţionale speciale.

Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Bogdan Toader, a afirmat că au existat discuţii cu reprezentanţii Primăriei Ploieşti, cei care deţin aceste spaţii, pentru mutarea CJRAE, afirmând că momentan se aşteaptă că angajaţii de la Urbanism să elibereze birourile. Informaţia vine în contextul în care de peste un an se tot propune mutarea Centrului, care şi acum activează tot într-o clădire a Primăriei Ploieşti, pe strada Bobâlna, în condiţii departe de a fi excelente.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office