Bataie de joc pe banii ploiestenilor. O strada a fost sparta imediat dupa asfaltare

Publicat in Administratie 05 Noiembrie 2018 957 ori
Google+ WhatsApp
Bataie de joc pe banii ploiestenilor. O strada a fost sparta imediat dupa asfaltare
Bataie de joc pe banii ploiestenilor. O strada a fost sparta imediat dupa asfaltare

Situație tipică pentru Ploiești. O stradă din cartierul Albert a fost spartă de muncitori a doua zi după ce au terminat-o de reabilitat, inclusiv după ce au turnat asfalt. Motivul? Nu a fost introdusă și conducta de colectare a apelor pluviale. Pe strada ”vecină”, șantierul durează de câteva luni, iar oamenii s-au trezit cu accesul în curți blocat, informeaza observatorulph.ro.

Locuitorii de pe străzile Gilortului şi Lotrului din Ploiești sunt în pragul disperării. Șantierul pentru introducerea rețelei de canalizare, început în vară, nu este gata nici acum, în prag de iarnă.

Mai mult, pe strada Gilortului, muncitorii au spart asfaltul proaspăt turnat pentru a introduce conducta de colecare a apelor pluviale, care figura în proiect, nu și pe teren. 

Oamenii sunt revoltați că s-au tăiat pomi și că diferența de nivel față de curți a crescut foarte mult în urma lucrărilor de reabilitare a străzilor, mai scrie sursa citata.

WhatsApp Image 2018-11-05 at 09.36.51.jpeg

WhatsApp Image 2018-11-05 at 09.36.41.jpeg

foto observatorulph.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.