Consilul Judetean a asfaltat drumul care duce la Gura Diham. Ce spune Bogdan Toader

Publicat in Administratie 01 Noiembrie 2018 531 ori
Google+ WhatsApp
Consilul Judetean a asfaltat drumul care duce la Gura Diham. Ce spune Bogdan Toader
Consilul Judetean a asfaltat drumul care duce la Gura Diham. Ce spune Bogdan Toader

Consiliul Judetean Prahova a finalizat asfaltarea drumului care face legatura intre DN 1- strada Nestor Ureche si Cabana Gura Diham, pe o portiune de 4 km. Anuntul este unul imbucurator, tinand cont de fluxul de turisti care isi petrec timpul liber in zona respectiva.

Presedintele CJ Prahova, Bogdan Toader, a postat pe Facebook o inregistrare video aeriana din zona, insotita de urmatorul mesaj:

"Având în vedere zona de munte a județului Prahova și potențialul turistic ridicat al acesteia, am considerat oportună modernizarea drumului DC 132, din localitatea Bușteni, prin turnarea unor straturi de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară. Acest drum face legatura intre DN 1- strada Nestor Ureche – Cabana Gura Diham (4 km); zona este tranzitată de un număr foarte mare de turiști iar drumul menționat anterior devenise aprope impracticabil, fiind un drum pietruit.

Voi continua să dezvolt infrastructura rutieră la nivelul județului Prahova, deoarece aceasta este esenţială pentru comunitate, pentru prahoveni dar şi pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în regiune."

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.