O sa avem frumos in fata Primariei din Ploiesti!

Publicat in Administratie 28 Octombrie 2011 714 ori
Google+ WhatsApp
O sa avem frumos in fata Primariei din Ploiesti!
O sa avem frumos in fata Primariei din Ploiesti!

Sculptorul Radu Ciobanu va realiza la Ploiesti ansamblul monumental "Ion Luca Caragiale" care va cuprinde statuia scriitorului asezat pe o banca, dar si personajele din schita "D-l Goe".

 

Monumentul va fi amplasat in 2012 in fata Primariei din Ploiesti, care i-a atribuit sculptorului pentru acest ansamblu un contract in valoare totala de 645.161 de lei fara TVA. ansamblul va fi dezvelit cu ocazia centenarului mortii lui Ion Luca Caragiale.

Contactat de MEDIAFAX, Radu Ciobanu a spus ca ansamblul monumental "Ion Luca Caragiale" este incurs de realizare. "El va cuprinde patru personaje adulte si un copil, o banca si un felinar de epoca, toate realizate din bronz.

Personajul asezat pe banca va fi Ion Luca Caragiale. Celelalte personaje din ansamblul monumental vor fi personajele din "D-l Goe", respectiv D-l Goe, mamitica, mam'mare si tanti Mita", a explicat artistul.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.