Error
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 420

prichindelul-poliglot3

Luni, 03 Octombrie 2011 09:52

Palatul Copiilor din Ploiesti te asteapta la cursuri. Vezi oferta pentru cei mici

Scris de  Administrator
Palatul Copiilor din Ploiesti te asteapta la cursuri. Vezi oferta pentru cei mici Palatul Copiilor din Ploiesti te asteapta la cursuri. Vezi oferta pentru cei mici

La Palatul Copiilor din Ploiesti, cursurile pentru anul scolar 2011- 2012 vor incepe de saptamana viitoare. In oferta educationala exista aproape 20 de optiuni.


Muzica, dans, teatru, pictura, poezie, cultura si civilizatie engleza, educatie pentru cetatenie democratica, informatica, gimnastica ritmica, sah, creatie confectii sau aeromodelism sunt doar cateva dintre optiunile pe care le au parintii pentru micutii lor. Copiii care pot lua parte la aceste activitati trebuie sa aiba intre 4 si 18 ani.

Aceste cursuri sunt tinute in mod gratuit, o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de alegerea facuta.

Adevarul

Citit de 2423 ori
Ultima modificare Luni, 03 Octombrie 2011 10:06
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite