NOU SONDAJ. Cum stau partidele cu 40 de zile înainte de prezidențiale

Publicat in Politica 17 Septembrie 2014 1605 ori
Google+ WhatsApp
NOU SONDAJ. Cum stau partidele cu 40 de zile înainte de prezidențiale
NOU SONDAJ. Cum stau partidele cu 40 de zile înainte de prezidențiale

Un nou sondaj realizat de Inscop Research la comanda adevarul.ro a fost dat publicității miercuri, care ne prezintă cum stau partidele cu 40 de zile inainte de alegerile prezientiale.

 

 

La întrebarea  ”dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale” 31,5% din români ar vota candidatul ACL, potrivit ultimului barometru al opiniei publice realizat de Inscop.

 

În luna iulie, la scurt timp după ce PNL şi PDL şi-au anunţat intenţia de a fuziona, un sondaj Inscop a relevat că 29,8% din români ar vota un partid format din fuziunea celor două formaţiuni.

 

Ultimul barometru Inscop realizat în perioada  30 august – 4 septembrie, a arătat că 31,5% din cei chestionaţi ar vota candidatul ACL, dacă săptămâna viitoare ar avea loc alegeri prezidenţiale. ACL se situează pe poziţia a doua, după Alianţa PSD-UNPR-PC, cu o creştere uşoară în numai câteva săptămâni.

 

Pe primul loc, în preferinţele electoratului, se află candidatul PSD-UNPR-PC, care ar fi votat de 42,6%. Urmează, în ordine, Partidul Mişcarea Populară (7,1%), Uniunea Democrată a Maghiarilor din România (5,8%), Partidul Liberal Reformator (4,4%), Partidul Poporului Dan Diaconescu (3,4%), Partidul România Mare (3,3%), Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (0,8%).

 

Raportat la totalul populaţiei, 20,8% declară că nu s-au hotărât, 6% că nu merg la vot, iar 3,2% că nu ştiu/nu răspund.

 

http://psnews.ro/wp-content/uploads/2014/09/adevarul.jpg

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.