VIDEO/ Mircea Cosma si ministrul Cazanciuc, prezenti la ceremonia de deschidere a noului an scolar, la Liceul "1 Mai"

Publicat in Eveniment 15 Septembrie 2014 Actualizat: 15 Septembrie 2014 6662 ori
Google+ WhatsApp
VIDEO/ Mircea Cosma si ministrul Cazanciuc, prezenti la ceremonia de deschidere a noului an scolar, la Liceul "1 Mai"
VIDEO/ Mircea Cosma si ministrul Cazanciuc, prezenti la ceremonia de deschidere a noului an scolar, la Liceul "1 Mai"

La deschiderea anului scolar 2014 - 2015, elevii Liceului Tehnologic „1 Mai” Ploiesti l-au avut ca oaspete de seama pe Robert-Marius Cazanciuc, ministrul Justitiei, absolvent al institutiei de invatamant. Au mai fost prezenti generalului maior Ion Vasilache, procuror sef al Sectiei Parchetelor Militare, dar si deputatul prahovean Vlad Cosma.

         

 

Pe timpul vizitei la Liceul Tehnologic „1 Mai” Ploiesti si la Scoala Mihai Eminescu nr.15 Ploiesti (unde ministrul a absolvit ciclul gimnazial), delegatia a fost insotita de Petre Nachila, inspector scolar general, Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova, si Iulian Badescu, primarul Municipiului Ploiesti.

 

Ulterior, la invitatia prefectului Rodica Paraschiv, ministrul Justitiei s-a deplasat la Prefectura, unde a fost insotit de Mircea Cosma, presedintele Consiliului Judetean Prahova si Iulian Badescu, primarul Municipiului Ploiesti. Aici a avut loc o analiza a stadiului lucrarilor la cele doua obiective de investitii aflate in programul Ministerului Justitiei in municipiul Ploiesti, respectiv Tribunalul si Palatul Curtii de Apel.

 

Avand in vedere greutatile intampinate in finalizarea celor doua obiective, s-a convenit la studierea impreuna a unor solutii provizorii pentru optimizarea derularii actului de justitie, prin identificarea unor locatii din municipiul Ploiesti in care sa se poata desfasura pe o perioada determinata activitatea celor doua institutii.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.