PROGNOZA METEO. Vin zile cu vreme frumoasă cu temperaturi de până la 30 de grade

Publicat in Eveniment 29 August 2014 2629 ori
Google+ WhatsApp
PROGNOZA METEO. Vin zile cu vreme frumoasă cu temperaturi de până la 30 de grade
PROGNOZA METEO. Vin zile cu vreme frumoasă cu temperaturi de până la 30 de grade

PROGNOZA METEO. Vremea va urma să fie frumoasă, cu temperaturi de până la 30 de grade, doar vântul va da semne de agitaţie.

 
 
 

PROGNOZA METEO. Sâmbătă tot frumoasă rămâne vremea, ba chiar se mai încălzeşte puţin, vorbim deja despre temepraturi normale pentru sfârşit de vară, de la 22 de grade în Maramureş şi estul Transilvaniei până la 29 de grade în Moldova, sudul Olteniei şi al Munteniei. Cu soare pe săturate mare parte din zi şi doar puţină ceaţă în orele dimineţii în zonele joase, mai ales din centrul ţării.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sămbătă va fi o zi frumoasă, senină şi însorită, cu temperaturi în uşoară creştere, spre 28...29 de grade la umbră în orele amiezii.

 
 

 

PROGNOZA METEO. Duminică va fi încă o zi frumoasă, vara se termină în plin soare în mare parte din ţară şi doar prin vest, nord-vest şi zona de munte îşi fac apariţia nori, ce numai cu totul izolat lasă ploi slabe, de scurtă durată, posibil însoţite de descărcări electrice. Pe litoral şi în sudul Banatului şi vântul suflă mai alert peste zi. În aceste condiţii, la amiază termometrele vor indica 23 de grade în estul Transilvaniei, în timp ce în sudul Moldovei şi în Lunca Dunării se ating 30 de grade la umbră.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică vremea se menţine frumoasă în ultima zi de vară, soarele predomină şi vântul adie plăcut, aşa că la amiază vor fi aproximativ 28 de grade, perfect normale pentru data din calendar.

 

PROGNOZA METEO. Luni, tot frumoasă şi însorită rămâne vremea în mare parte din ţară, iar temperaturile sunt cele potrivite pentru prima zi de toamnă calendaristică, de la 23 de grade în estul Transilvaniei până la 30 de grade în regiunile sudice. Abia spre seară şi în noaptea următoare în sud-vestul ţării se adună nori ce aduc izolat câteva averse cu tunete şi fulgere, iar vântul dă şi el semne de agitaţie în sud, sud-vest şi zona de munte.

 

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni va fi timp frumos, se anunţă o zi însorită cu vânt domol şi aproximativ 29 de grade în termometre la amiază.

 

PROGNOZA METEO. Marţi se menţin temperaturi apropiate de cele normale pentru debutul canendaristic al toamnei, de la 23 de grade în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei, până la 31 de grade în sudul Munteniei şi în partea continentala a Dobrogei. Dar nu va mai fi la fel de frumoasă în toate regiunile ţării, însorite rămân doar cele estice şi nord-estice, în timp ce în jumătatea de sud-vest a ţării norii se adună treptat, iar spre seară şi în noaptea următoare local cad averse însoţite de tunete şi fulgere. Vântul va avea intensificări temporare în mare parte din ţară. Cât despre următoarele zile, se pare că temperaturile mai scad, iar vremea devine instabilă, şi temporar vor fi ploi şi descărcări electrice, în sud-vestul ţării şi la munte, dar pe arii mai restrânse şi în celelalte regiuni, cu vânt mai sprinten în sud.



 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.