Despre medici, numai de bine. Pana intra in politica...

Publicat in Politica 18 Iulie 2014 1417 ori
Google+ WhatsApp
Despre medici, numai de bine. Pana intra in politica...
Despre medici, numai de bine. Pana intra in politica...

Stim, meseria de medic este una liberala, iar doctorul Dan Oprea n-avea de ales si s-a inscris in PNL. Ce nu stie domnul Oprea este ca multi dintre noi avem profesii liberale, iar "liberal" nu inseamna neaparat "PNL-ist".

 

 

In politica intalnim doua categorii de oameni: cei imorali si cei care au "mostenit" cultura politica, decendenti ai familiilor bine ancorate in campul politic de demlt. Altfel spus, un om cu o moralitate peste limita, asa cum e pretinde prin vorbe si actiuni medicul Oprea, nu are ce sa caute in mediul in care tocmai a intrat. Sau, poate ca moralitatea domniei sale este comparabila cu a oricarui politician de duzina din zilele noastre. Fiindca nu e obligatoriu sa fii destept pentru a fi moral si nici invers. Cu ce e mai presus moralitatea chirurgului Oprea fata de moralitatea lui Traian Basescu? Amandoi au meserii liberale, amandoi s-au inscris in politica pentru a "salva" ceva sau pe cineva. Din nefericire, singurele "salvate" in astfel de cazuri sunt doar propriile persoane, familii, averi, etc.

 


Chirurgul Oprea nu este fara cusur, PNL nu este partidul ingerilor, iar oamenii trebuie sa inteleaga ca o meserie nobila nu vine la pachet cu un caracter superior. Cate ceva despre cine este medicul Oprea, gasiti AICI. Despre aceste lucruri domnul doctor a preferat sa nu vorbeasca.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.