250.000 de vizitatori si 1,5 milioane de afisari pe www.PH-online.ro in 2010. Cum am facut asta?

Publicat in Eveniment 30 Decembrie 2010 Actualizat: 02 Ianuarie 2011 992 ori
Google+ WhatsApp
250.000 de vizitatori si 1,5 milioane de afisari pe www.PH-online.ro in 2010. Cum am facut asta?
250.000 de vizitatori si 1,5 milioane de afisari pe www.PH-online.ro in 2010. Cum am facut asta?
  • www.PH-online.ro v-a pregătit o ediţie specială dedicată Revelionului, ocazie cu care încheiem activitatea pe acest an, cel mai bun din istoria primului ziar online al Prahovei. Bilanţul pe 2010 arată un număr de 250.000 de vizitatori şi peste 1,5 milioane de afişări, cifre încă de neatins pentru 95% din presa locală, de orice fel ar fi ea, prezentă pe internet. Mulţumim cititorilor care au făcut posibil acest record, echipei de scriitori ai acestui site, clienţilor de publicitate, dar şi echipei lui Mircea, care s-a comportat ca un echipaj SMURD cu ideile mele. 

  • Nu în ultimul rând, mulţumesc presei locale, cu care n-am mai avut conflicte majore, ca în 2008 şi 2009, când prezenţa acestui site de ştiri a deranjat nişte oameni care nu pricepeau că internetul este şi viitorul lor, nu doar o coasă pentru afacerile pe care le derulau. 

 

  • Adresez, cu ocazia asta, mulţumiri personale, companiilor şi firmelor care au sprijinit PH-online.ro în singura campanie csr din acest an, cea în urma căreia am strâns 11.000 de euro pentru salvarea vieţii unui poliţist din Ploieşti. Promit că în 2011 vom organiza mai multe campanii şi evenimente locale. 2011 va fi şi anul unor schimbări grafice şi de conţinut. Vom ţine, în continuare, Prahova sub lupă, dar şi prahovenii de pe alte meleaguri. Nu vom neglija informaţiile utile şi evenimentele importante, naţionale sau internaţionale, care au impact asupra comunităţii noastre. Veţi vedea rubrici noi, unele dintre ele testate anul acesta pe Facebook, unde am strâns cea mai mare comunitate de prahoveni posibilă: 5000. Vom promova şi celelalte secţiuni ale site-ului, la fel de mari şi de cuprinzătoare ca cea de ştiri, şi vom oferi premii celor care cu care interacţionăm.

 

  • Urez un an prost tuturor decerebraţilor şi oligofrenilor care leagă www.PH-online.ro şi\sau pe mine de vreun partid sau om politic. Am prieteni şi duşmani în proporţii egale în toate formaţiunile politice prezente în Prahova, fără să fiu dator vreunuia dintre ei. În plus, după 16 ani de presă, timp în care am văzut zeci de redacţii dispărând din cauza implicării politice, consider că numai un cretin ar mai închina unui partid o entitate de presă, încercând să facă asta fără să se observe. Se observă, iar publicul sfârşeşte prin a te îgnora. 

 

  • Nu în ultimul rând, îi mulţumesc personal celui mai prost primar din istoria Ploieştiului, Andrei Volosevici, care a inspirat unele dintre cele mai citite articole de pe www.PH-online.ro. Andrei, te-aş ruga să rămâi la fel şi în 2011, dar mă tem că m-ar putea linşa ploieştenii care, în acest moment, nu cred că poţi fi un primar mai prost de atât. Noi doi ştim însă că poţi...  Aşa că încearcă să fii un primar mai bun, că-mi găsesc eu alte mijloace de a menţine interesul publicului faţă de acest site.

 

  • Revin la voi, cei care citiţi zilnic www.PH-online.ro: La mulţi ani. Fie ca în 2011 să faceţi bani, să fiţi fericiţi şi să puteţi să aveţi grijă de cei dragi. 

  • Şi nu uitaţi: dacă apar în jurul vostru oameni care spun că vă vor binele, nu-i lăsaţi să vi-l ia.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.