Adio, PDL! Catalina Bozianu a semnat cu PMP

Publicat in Politica 23 Aprilie 2014 3085 ori
Google+ WhatsApp
Adio, PDL! Catalina Bozianu a semnat cu PMP
Adio, PDL! Catalina Bozianu a semnat cu PMP

Catalina Bozianu a semnat, miercuri, adeziunea la Partidul Miscarea Populara, filiala locala Ploiesti, in cadrul unei conferinte de presa organizata la sediul din 13 Decembrie.

 

 

Aflata in relatii excelente cu fostul edil Andrei Volosevici, Catalina Bozianu l-a urmat pe acesta in gruparea politica nou infiintata unde, cu siguranta, vor mai exista transferuri, in special dinspre PDL.
 
 
Fostul viceprimar al Ploieştiului si-a explicat alegerea prin faptul ca si-a dorit sa faca parte din echipa in care activeaza si Andrei Volosevici. Atat Bozianu cat si fostul primar se numara printre cei mai activi membri ai fostei administratii locale si contributori importanti la numarul de voturi obtinute in Colegiul din care Volosevici face parte.
 
 
 
Bozianu este al doilea consilier municipal care a trecut de la PDL la PMP, primul care a făcut acest pas fiind Costel Horghidan.
 
 
foto: phon.ro

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.