Discoteca din Breaza, inchisa dupa o razie de amploare a politistilor

Publicat in Eveniment 01 Aprilie 2014 Actualizat: 14 Aprilie 2014 408 ori
Google+ WhatsApp
Discoteca din Breaza, inchisa dupa o razie de amploare a politistilor
Discoteca din Breaza, inchisa dupa o razie de amploare a politistilor

În noaptea de 29/30.03.2014, între orele 23.45 – 02.30, s-a desfăşurat o acţiune într-o discotecă din stațiunea Breaza.

 

 

 

În aceste activităţi au fost angrenați polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului de Investigare a Fraudelor, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acţiuni Speciale, Poliției Breaza, precum şi poliţişti din cadrul B.C.C.O. Ploieşti - Serviciul Antidrog şi reprezentanți din cadrul Comisariatului Judeţean de Protecţie a Consumatorului Prahova.

 

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 12.340 lei şi ridicată în vederea confiscării suma de 148 lei.

 

Astfel, administratorul discotecii a fost sancționat contravențional şi a fost confiscată suma de 148 lei, pentru că nu au fost eliberate bilete de intrare, deşi se se încasase contravaloarea accesului și nu au fost emise bonuri fiscale pentru produsele consumate prin barul unităţii, administratorul urmând să se prezinte la Biroul 3, din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu facturile şi documentele justificative ale produselor comercializate în disco-bar.

 

Totodată, acesta a fost sancționat și pentru neavizarea planului de pază.

 

Reprezentanți din cadrul Comisariatului Judeţean de Protecţie a Consumatorului Prahova au amendat administratorul discotecii și au suspendat activitatea punctului de lucru al societății pentru lipsa măsurii de capacitate, verificare metrologică în bar și neorganizarea spaţiului pentru nefumători.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.