prichindelul-poliglot3

Marti, 04 Februarie 2014 19:08

Laurentiu Rebega, sedinţă de lucru cu fermierii din judeţul Prahova

Scris de  Administrator
Laurentiu Rebega, sedinţă de lucru cu fermierii din judeţul Prahova Laurentiu Rebega, sedinţă de lucru cu fermierii din judeţul Prahova

Astăzi, 04 februarie 2014, vicepreşedintele CJ Prahova, Laurenţiu Rebega a participat la o şedinţă de lucru cu fermierii din judeţ, întâlnire ce a fost realizată de Camera Agricolă Judeţeană Prahova  împreună cu Asociaţia Crescătorilor de Animale, Păsări şi a Producătorilor Agricoli Pleşuva – Comarnic.

 

 


În cadrul întâlnirii s-au prezentat atât procedurile de depunere a cererilor pentru beneficiarii schemei minimis, de ajutor specific acordat producătorilor de lapte şi de carne, cât şi procedurile de achiziţionare a tancurilor de răcire a laptelui precum şi măsurile necesare pentru întreţinerea păşunilor. 


De ajutoarele minimis pot beneficia crescătorii de animale care fac parte dintr-o formă asociativă constituită la nivelul comunei, în scopul achiziţionării de tancuri de răcire, dacă bovinele sunt înregistrate în Registrul Naţional al Exploataţiilor şi dacă forma asociativă în care sunt organizaţi nominalizează o persoană responsabilă cu asigurarea bunei funcţionări a colectării laptelui şi efectuării analizelor privind calitatea sa.


Întâlnirea de astăzi vine în sprijinul fermierilor, o categorie asupra căreia trebuie să ne concentrăm atenţia şi resursele.


La evenimentul  de astăzi, alături de vicepreşedintele CJ Prahova, Laurenţiu Rebega, au mai participat reprezentantul MADR, Gheorghe Neaţă, directorul general ANARZ, Vasile Băcilă, directorul DSVSA Prahova, Mihai Terecoasă, preşedintele Asociaţiei APRIL, Dorin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Pleşuva – Comarnic, Carmen Oancea, primarii şi fermierii interesaţi de noutăţile legislative.

Citit de 544 ori
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite