Laurentiu Rebega, sedinţă de lucru cu fermierii din judeţul Prahova

Publicat in Politica 04 Februarie 2014 546 ori
Google+ WhatsApp
Laurentiu Rebega, sedinţă de lucru cu fermierii din judeţul Prahova
Laurentiu Rebega, sedinţă de lucru cu fermierii din judeţul Prahova

Astăzi, 04 februarie 2014, vicepreşedintele CJ Prahova, Laurenţiu Rebega a participat la o şedinţă de lucru cu fermierii din judeţ, întâlnire ce a fost realizată de Camera Agricolă Judeţeană Prahova  împreună cu Asociaţia Crescătorilor de Animale, Păsări şi a Producătorilor Agricoli Pleşuva – Comarnic.

 

 


În cadrul întâlnirii s-au prezentat atât procedurile de depunere a cererilor pentru beneficiarii schemei minimis, de ajutor specific acordat producătorilor de lapte şi de carne, cât şi procedurile de achiziţionare a tancurilor de răcire a laptelui precum şi măsurile necesare pentru întreţinerea păşunilor. 


De ajutoarele minimis pot beneficia crescătorii de animale care fac parte dintr-o formă asociativă constituită la nivelul comunei, în scopul achiziţionării de tancuri de răcire, dacă bovinele sunt înregistrate în Registrul Naţional al Exploataţiilor şi dacă forma asociativă în care sunt organizaţi nominalizează o persoană responsabilă cu asigurarea bunei funcţionări a colectării laptelui şi efectuării analizelor privind calitatea sa.


Întâlnirea de astăzi vine în sprijinul fermierilor, o categorie asupra căreia trebuie să ne concentrăm atenţia şi resursele.


La evenimentul  de astăzi, alături de vicepreşedintele CJ Prahova, Laurenţiu Rebega, au mai participat reprezentantul MADR, Gheorghe Neaţă, directorul general ANARZ, Vasile Băcilă, directorul DSVSA Prahova, Mihai Terecoasă, preşedintele Asociaţiei APRIL, Dorin Cojocaru, preşedintele Asociaţiei Pleşuva – Comarnic, Carmen Oancea, primarii şi fermierii interesaţi de noutăţile legislative.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office