Prahova: Un incendiu si o tentativa de sinucidere, in ultimele 24 de ore

Publicat in Eveniment 07 Ianuarie 2014 347 ori
Google+ WhatsApp
Prahova: Un incendiu si o tentativa de sinucidere, in ultimele 24 de ore
Prahova: Un incendiu si o tentativa de sinucidere, in ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Şerban Cantacuzino” al judeţului Prahova au fost solicitate pentru gestionarea următoarelor evenimente:

 

 

06.01.2014, ora 13:30 – incendiu apartament

 

            În localitatea Boldeşti Scăieni, strada Podgoriei, echipajele de pompieri au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi ambulanţa SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la un apartament, proprietar, C. Gheorghe.

            Au ars: mobilierul din sufragerie, textile şi obiecte de uz casnic.

            Pompierii au salvat bunuri în valoare de aproximativ 500.000 lei, valoarea pagubelor fiind de 5.000 lei.

            Cauza probabilă: scurtcircuit electric – conductor, cablu electric defect, neizolat corespunzător sau cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice ori fizice.

            Proprietarul apartamentului, în vârstă de 80 de ani, a fost asistat de către echipajul SMURD.

 

06.01.2014, ora 18:00 – tentativă suicid

 

În municipiul Ploieşti, strada Ghighiului, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină la o tentativă de suicid. La sosirea echipajelor, numita S. Elena, în vârstă de 27 de ani, ameninţa că se sinucide, sărind de pe un stâlp de înaltă tensiune, de la aproximativ 20 m. După negocieri, aceasta a coborât până la o distanţă de 10 m după care s-a aruncat, fiind preluată de către un echipaj SMURD şi transportată la UPU Ploieşti.

 

Trei echipaje de pompieri au asigurat intervenţia în timpul slujbei de Bobotează, la Mănăstirea Ghighiu, Catedrala “Sf. Ioan Botezătorul” Ploieşti şi la Mănăstirea Sinaia.

 

 

Echipajele SMURD au intervenit în 37 cazuri de urgenţă medicală. În toate cazurile, paramedicii au acordat primul ajutor medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.