Shoebox, la Ploiesti: Periute si pasta de dinti pentru copiii orfani, din partea First Dent

Publicat in Eveniment 23 Decembrie 2013 Actualizat: 23 Decembrie 2013 387 ori
Google+ WhatsApp
Shoebox, la Ploiesti: Periute si pasta de dinti pentru copiii orfani, din partea First Dent
Shoebox, la Ploiesti: Periute si pasta de dinti pentru copiii orfani, din partea First Dent

Cu toţii am ajuns să cunoaştem conceptul de ShoeBox, şi ne-am mobilizat fiecare, cum am putut mai bine. ShoeBox este "o iniţiativă de ajutorare a copiilor orfani, proveniţi din familii dezorganizate sau prea sărace ca să le poată face viaţa uşoară. Măcar de Crăciun, când toţi copiii primesc cadouri, vrem să aducem zâmbetul şi pe feţele lor. Un proiect început în 2007 în familie. Restul e o poveste frumoasă, la care mai adaugă o pagină fiecare voluntar." - http://shoebox.ro/

 

 

 

Un lucru inedit s-a întâmplat, însă, atunci când o clinică stomatologică din Ploieşti a decis să le trimită micuţilor pastă şi periuţe de dinţi, pe lângă tradiţionalele dulciuri şi jucării.

 

"Ne-am gândit că aceşti copii defavorizaţi se bucură nespus la darurile primite de la străini, trimise cu drag, dar mai ales la dulciuri. Şi cum nu îi poţi spune niciodată unui copil a cărui singură bucurie în ziua de Crăciun este ciocolata sau punga de bomboane pe care a primit-o, să nu mănânce prea multe dulciuri, pentru că nu este sănătos pentru dinţişori, ne-am gândit că ar fi foarte bine să le trimitem pastă şi periuţe de dinţi, alături de o carte de colorat educativă, care îi va învăţa cum se efectuează un periaj corect, cu ce frecvenţă şi cum să prevină problemele dinţişorilor. Evident, am pus în pachete şi dulciuri, hăinuţe şi jucării. Noi iubim foarte mult copiii, având în vedere că îi primim în fiecare zi cu braţele deschise, ne jucăm împreună, le câştigăm încrederea şi de abia apoi le rezolvăm problemele dentare, cu foarte mare grijă. De aici ne-a şi venit ideea acestor ShoeBox-uri speciale.", spun reprezentantii clinicii First Dent Ploiesti.

 

Reprezentanţii clinicii stomatologice spun că şi-au dorit să îşi mobilizeze şi colegii de breaslă sau alte companii care pot dona din obiectele folosite sau produse de ei.

 

"Speram să reuşim în fiecare an, de acum înainte, să le facem cadouri copiilor, şi nu doar de Crăciun. Planurile noastre pentru societatea în care funcţionăm sunt măreţe, însă le vom dezvălui la momentul potrivit. Acum vrem doar să îi motivăm şi pe oamenii din jurul nostru să facă multe fapte bune, cu resursele pe care le au la dispoziţie.", au mai spus reprezenantii cabinetului stomatologic.

 

Imagini, mai jos

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office