prichindelul-poliglot3

Vineri, 13 Decembrie 2013 11:41

Detinutii din Ploiesti vor sustine un concert de colinde la Casa Sindicatelor

Scris de  Administrator
Detinutii din Ploiesti vor sustine un concert de colinde la Casa Sindicatelor Detinutii din Ploiesti vor sustine un concert de colinde la Casa Sindicatelor

Duminică, 15.12.2013, orele 17,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești, un grup de persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Ploiești  va susține un scurt concert de colinde.

 

 

Activitatea are loc cu sprijinul Părintelui Protoiereu Ștefan Mușat, cu Binecuvântarea Preafericitului Părinte DANIEL, care au făcut posibilă realizarea evenimentului în deschiderea  Concertului de colinde susținut de Corala „ Doxologia” a Preoților din Protoieria Ploiești.

 

Biserica, prin activitatea sa caritativ-filantropică, are un rol important în procesul reinserției sociale a deținuților, contribuind la susținerea și încurajarea persoanei spre respectarea regulilor morale și sociale și nu în ultimul rând spre apropierea de Dumnezeu.

           

  De asemenea, participarea deținuților la activitățile culturale contribuie din plin la realizarea și conturarea profilurilor personalităţilor individuale, la dezvoltarea încrederii în forţele proprii şi dobândirea satisfacţiei personale, precum și la menținerea unei stări de spirit pozitive. 

            

 În cadrul unor astfel de activități sunt promovate valorile culturale, atitudinile sociale dezirabile și schimbarea percepției sociale asupra persoanelor condamnate, iar colaborarea dintre penitenciar și instituții ale comunității locale crește șansele reinserției postdetenție.

Citit de 401 ori
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite