Detinutii din Ploiesti vor sustine un concert de colinde la Casa Sindicatelor

Publicat in Eveniment 13 Decembrie 2013 403 ori
Google+ WhatsApp
Detinutii din Ploiesti vor sustine un concert de colinde la Casa Sindicatelor
Detinutii din Ploiesti vor sustine un concert de colinde la Casa Sindicatelor

Duminică, 15.12.2013, orele 17,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Ploiești, un grup de persoane private de libertate din cadrul Penitenciarului Ploiești  va susține un scurt concert de colinde.

 

 

Activitatea are loc cu sprijinul Părintelui Protoiereu Ștefan Mușat, cu Binecuvântarea Preafericitului Părinte DANIEL, care au făcut posibilă realizarea evenimentului în deschiderea  Concertului de colinde susținut de Corala „ Doxologia” a Preoților din Protoieria Ploiești.

 

Biserica, prin activitatea sa caritativ-filantropică, are un rol important în procesul reinserției sociale a deținuților, contribuind la susținerea și încurajarea persoanei spre respectarea regulilor morale și sociale și nu în ultimul rând spre apropierea de Dumnezeu.

           

  De asemenea, participarea deținuților la activitățile culturale contribuie din plin la realizarea și conturarea profilurilor personalităţilor individuale, la dezvoltarea încrederii în forţele proprii şi dobândirea satisfacţiei personale, precum și la menținerea unei stări de spirit pozitive. 

            

 În cadrul unor astfel de activități sunt promovate valorile culturale, atitudinile sociale dezirabile și schimbarea percepției sociale asupra persoanelor condamnate, iar colaborarea dintre penitenciar și instituții ale comunității locale crește șansele reinserției postdetenție.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office