TURISMUL MEDICAL ACUM SI IN PLOIESTI

Publicat in Eveniment 19 Septembrie 2013 Actualizat: 19 Septembrie 2013 860 ori
Google+ WhatsApp
TURISMUL MEDICAL ACUM SI IN PLOIESTI
TURISMUL MEDICAL ACUM SI IN PLOIESTI

Seytour International Corporation, prima companie din Romania specializată în turismul medical si care a adus in Romania primul brand elveţian de management hotelier a ajuns şi la Ploiesti.

birou41

 

Pe langa destinatiile exotice, asigurarile de calatorie si biletele de avion Seytour aduce pe piata ploiesteana un nou concept -“Turismul Medical”, avand colaborari cu clinici de prestigiu din Germania, Austria, Turcia, SUA, Ungaria.

 

Compania se adreseaza pe de o parte ploiestenilor care au primit un diagnostic si vor o a doua parere, si pe de alta celor cu probleme mai grave de sanatate care necesita operatii sau transplanturi ce nu se pot perfecta la noi in tara. Seytour asigura totul pentru pacient: de la cautarea clinicii, traducerea documentelor, programarea la medic, cazare si pana la biletul de avion si transferul de la aeroport la clinica. Deasemenea, mai sunt oferite ploiestenilor pachetele de verificari medicale si investigatii pentru prevenirea diverselor boli in clinici din strainatate, deoarece consultantii Seytour Medical Tourism cred ca este mult mai indicat si mai ieftin sa previi decat sa tratezi. Totodata Turismul Medical este o oportunitate ca turistii straini sa ajunga pentru anumite tratamente si servicii medicale in orasul nostru. Acestia de obicei vin la noi in tara pentru tratamente stomatologice, operatii estetice datorita costurilor mai reduse.

 

Seytour International Corporation are inca doua departamente pe care le pune la dispozitia ploiestenilor. Cei care au afaceri in domeniul hotelier pot apela la serviciile de management hotelier elvetian prin partenerul Seytour – Swisstouches iar in cazul tinerilor care vor sa studieze in colegii si universitati din Europa si SUA, Seytour ofera servicii de consultanta educationala gratuita, oferind ajutorul si la intocmirea dosarului de aplicare pentru studii iar in fiecare sezon estival ofera sansa de a merge in tabere de limbi straine de minim 2 saptamani , atat adultilor cat si copiilor.

 

Biroul este deschis pe strada Stefan Greceanu, Nr.5, bloc L.2.

 

 

 

Media

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office