Protest, in Ploiesti, impotriva exploatarii de la Rosia Montana

Publicat in Eveniment 01 Septembrie 2013 936 ori
Google+ WhatsApp
Protest, in Ploiesti, impotriva exploatarii de la Rosia Montana
Protest, in Ploiesti, impotriva exploatarii de la Rosia Montana

Zeci de ploiesteni de toate varstele au protestat, duminica, impotriva exploatarii miniere de la Rosia Montana, in Piata Toma Socolescu din centrul municipiului.

 

 

"Inarmati" cu pancarte, megafoane si multa rabdare, cei aproximativ 20 de protestatari au incercat, pret de o ora, sa atraga cat mai multa lume la manifest. Din pacate,  putini au fost cei care s-au alaturat strigatului care se vrea a opri proiectul Rosia Montana.

 

rm

 

Actiunea de la Ploiesti face parte din seria de proteste care au cuprins intreaga tara, pe 1 septembrie. Astfel, mii de oameni au iesit in strada, duminica, in toata tara, pentru a protesta fata de exploatarea de la Rosia Montana.

 

"1 septembrie 2013 este Zi de lupta impotriva cianurii si fracturarii! Facem un apel catre cei care vor iesi duminica in strada, indiferent pentru care dintre cele doua cauze: nu uitati ca Romania se afla acum sub asediu! Rosia Montana si Barladul reprezinta stalpii de rezistenta! Sa ne facem ambele mesaje auzite, din Bucuresti la Barlad, din Cluj la Timisoara, Brasov, Alba Iulia, Tg. Mures, Iasi, Bruxelles sau Viena! Solidaritate!", se arata pe pagina de Facebook special dedicata acestui eveniment.

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. ana@ph-online.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.