Joi, 15 August 2013 13:10

Trafic cu mercur, in Prahova! Un barbat din Albesti stransese 8 kilograme de substanta ilegala

Scris de  Ana-Maria Stanescu
Trafic cu mercur, in Prahova! Un barbat din Albesti stransese 8 kilograme de substanta ilegala Trafic cu mercur, in Prahova! Un barbat din Albesti stransese 8 kilograme de substanta ilegala

Miercuri, 14 august, anul curent, ora 1740, o patrulă de jandarmi ce desfășura activități de menținere a ordinii publice în comuna Nisipoasa, județul Prahova, a observat o persoană ce avea asupra sa un bagaj ce părea că are o greutate foarte mare pentru volumul său.

 

 

 

Trecând la identificarea persoanei și controlul bagajului, jandarmii au stabilit faptul că, Iamandi S. de 46 de ani, domiciliat în comuna Albești Paleologu, județul Prahova, a oferit spre vânzare 7.860 de grame lichid vâscos, de culoare argintie, ce pare a fi mercur. Din discuțiile cu bărbatul a reieșit că l-a obținut pe timpul cât a lucrat la o societate de colectare a fierului vechi, demontând unele echipamente aduse spre valorificare.

 

Celui în cauză, i s-a întocmit dosar cu acte de constatare pentru fapta susceptibilă a fi trafic de substanțe interzise, dosar ce va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești în vederea continuării cercetărilor.

Citit de 546 ori
Ultima modificare Joi, 15 August 2013 13:20
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Ana-Maria Stanescu

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. ana@ph-online.ro

Cele mai citite