Ploiesti: Te-a prins controlul fara bilet? Nu face ASTA!

Publicat in Eveniment 04 Iulie 2013 5794 ori
Google+ WhatsApp
Ploiesti: Te-a prins controlul fara bilet? Nu face ASTA!
Ploiesti: Te-a prins controlul fara bilet? Nu face ASTA!

Miercuri 03 iulie a.c. un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti a identificat un bărbat care pentru a se sustrage de la aplicarea unei sancţiuni contravenţionale, a declarat datele de identitate ale unei alte persoane.

 

 

 

P.F. de 38 ani din județul Harghita a fost depistat de către o echipă de controlori RATP circulând pe un mijloc de transport în comun fără bilet, iar la solicitarea de a prezenta un act de identitate în vederea întocmirii procesului verbal de sancţiune, persoana în cauză a declarat că nu are documentul asupra sa şi a comunicat verbal datele sale de identificare.

 

Pentru confirmarea celor spuse de bărbat, agenţii de control au cerut sprijinul unui echipaj de jandarmerie aflat în zonă. Aceștia, observând comportamentul suspect afișat de persoană, au procedat la consultarea Bazei de Date privind Evidenţa Persoanei și au constatat că datele declarate sunt corecte însă fizionomia acestuia nu corespunde cu cea a persoanei înscrisă în baza de date.

 

În urma verificărilor ulterioare, jandarmii au stabilit adevărata identitate a bărbatului, la scurt timp recunoscând că a folosit datele altei persoane pentru a nu fi sancţionat.

 

Celui în cauză i-au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile infracţiunii de fals privind identitatea.

 

Dosarul cu actele de constatare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti.

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. [email protected]

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.