Autopsiera Florica Nita va fi cercetata in libertate. Instanta a respins propunerea de arestare preventiva

Publicat in Eveniment 29 Aprilie 2013 1641 ori
Google+ WhatsApp
Autopsiera Florica Nita va fi cercetata in libertate. Instanta a respins propunerea de arestare preventiva
Autopsiera Florica Nita va fi cercetata in libertate. Instanta a respins propunerea de arestare preventiva

Florica Nita, autopsiera din Ploiesti acuzata de incendierea sediului unei firme de pompe funebre, va fi cercetata in libertate, dupa ce Instanta a respins ca neantemeiata propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Ploiesti, privind arestarea preventiva a inculpatilor: - DRĂGHICEANU GEORGIAN VALENTIN; - PITARU FLORIN DANIEL; - CIUŞDEL CONSTANTIN; - NIŢĂ FLORICA.

 

 

Autopsiera de la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti are obligatia de a nu paraseasi localitatea timp de 29 de zile, fiindu-i, totodata, interzisa apropierea fata de partea vatamata sau de membrii familiei acesteia.

 

Informatii de background:

 

 

Florica Nita, autopsiera Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, risca sa-si petreaca urmatorii 15 ani dupa gratii, dupa ce Politia a descoperit ca aceasta folosea tehnici de-a dreptul mafiote pentru a-si elimina concurenta.

 

Autopsiera, in calitate de administrator al unei firme de pompe funebre, a ordonat incendierea unui concurent, convingand doi tineri sa se ocupe de "caz", in schimbul unei sume de bani. Intre timp, anchetatorii au descoperit ca unul dintre faptasi este chiar nepotul Floricai Nita, care a primit 1.000 de lei in schimbul "eliminarii" concurentei.

 

La aceasta ora, autopsiera se afla la sediul Politiei, impreuna cu cei doi tineri, pentru declaratii, urmand ca oamenii legii sa elibereze mandate de retinere pentru 24 de ore, daca rezultatul anchetei o va cere.

 

Potrivit Observatorul Prahovean, autopsiera Florica Nita a fost implicata si in alte practici macabre de-a lungul timpului. În urmă cu trei ani, observatorulph.ro publica o serie de dezvăluiri ale unor prahoveni care susţineau că autopsiera Florica Niţă le-ar fi condiţionat eliberarea cadavrelor unor rude din morga Spitalului Judeţean cu achiţionarea lucrurilor necesare înmormântării de la firma sa de pompe funebre.

 

 

 

 

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. ana@ph-online.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.