Ilotti, amendat de ANPC, dupa ce in depozit s-au gasit haine Armani si LJR

Publicat in Eveniment 08 Aprilie 2013 2132 ori
Google+ WhatsApp
Ilotti, amendat de ANPC, dupa ce in depozit s-au gasit haine Armani si LJR
Ilotti, amendat de ANPC, dupa ce in depozit s-au gasit haine Armani si LJR

In urma sesizarii pe care ph-online.ro a adresat-o Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor, in cazul magazinelor Illotti din Ploiesti care vand articole de imbracaminte purtand insemnele unor marci celebre (Stradivarius, Atmosphere, Armani, etc), reprezentantii ANPC Ploiesti au efectuat un control la magazinul Ilotti din incinta Ploiesti Shopping City unde au constatat urmatoarele:

 

 

"Urmare a adresei dvs. inregistrata la CJPC Prahova cu nr. 2008/21.03.2013 va aducem la cunostinta ca am efectuat o verificare la SC Ilotti Impex SRL, punct de lucru Blejoi, unde in urma controlului am consluuzionat reclamatia cititorului dvs. ca fiind intemeiata. La ora si data controlului nu au fost identificate produse purtand insemnele marcilor reclamate (Stradivarius si Atmosphere), insa au fost depistate produse care purtau insemnele altor marci, respectiv LJR si Armani.

 

Operatorul economic a fost sanctionat contraventional conform prevederilor legale in vigoare si s-a dispus masura opririi definitive de la comercializare a acestor produse".

 

La scurt timp dupa publicarea articolului in care semnalam situatia din magazinele Ilotti, reprezentantii acestora au retras de la raft dar si de pe site-ul oficial produsele apartinand altor marci celebre.

 

 

Realestate Paulesti

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office