Luni, 08 Aprilie 2013 16:24

Ilotti, amendat de ANPC, dupa ce in depozit s-au gasit haine Armani si LJR Featured

Scris de  Administrator
Ilotti, amendat de ANPC, dupa ce in depozit s-au gasit haine Armani si LJR Ilotti, amendat de ANPC, dupa ce in depozit s-au gasit haine Armani si LJR

In urma sesizarii pe care ph-online.ro a adresat-o Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor, in cazul magazinelor Illotti din Ploiesti care vand articole de imbracaminte purtand insemnele unor marci celebre (Stradivarius, Atmosphere, Armani, etc), reprezentantii ANPC Ploiesti au efectuat un control la magazinul Ilotti din incinta Ploiesti Shopping City unde au constatat urmatoarele:

 

 

"Urmare a adresei dvs. inregistrata la CJPC Prahova cu nr. 2008/21.03.2013 va aducem la cunostinta ca am efectuat o verificare la SC Ilotti Impex SRL, punct de lucru Blejoi, unde in urma controlului am consluuzionat reclamatia cititorului dvs. ca fiind intemeiata. La ora si data controlului nu au fost identificate produse purtand insemnele marcilor reclamate (Stradivarius si Atmosphere), insa au fost depistate produse care purtau insemnele altor marci, respectiv LJR si Armani.

 

Operatorul economic a fost sanctionat contraventional conform prevederilor legale in vigoare si s-a dispus masura opririi definitive de la comercializare a acestor produse".

 

La scurt timp dupa publicarea articolului in care semnalam situatia din magazinele Ilotti, reprezentantii acestora au retras de la raft dar si de pe site-ul oficial produsele apartinand altor marci celebre.

 

 

Citit de 2107 ori
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite