9 prostituate din Ploiesti, amendate de Politia Locala

Publicat in Eveniment 15 Martie 2013 1136 ori
Google+ WhatsApp
9 prostituate din Ploiesti, amendate de Politia Locala
9 prostituate din Ploiesti, amendate de Politia Locala

In perioada 07.03 - 13.03.2013, la nivelul Poliţiei Municipiului Ploieşti s-au desfăşurat mai multe acţiuni pentru stoparea fenomenului cerşetoriei şi prostituţiei, manifestări în cadrul cărora poate fi inclusă şi prezenţa copiilor străzii, a spălătorilor de parbrize şi vânzătorilor ambulanţi care oferă spre vânzare diferite bunuri pe perioada staţionării autoturismelor la semafor, pentru asigurarea fluenţei traficului auto şi a sancţionării conducătorilor auto care nu respectă legislaţia în vigoare, precum şi pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor atelajelor hipo care circulă pe străzi cu circulaţia interzisă pentru astfel de vehicule.

 

 


În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 516 de sancţiuni. ( ex: 46 pentru cerşetorie, 9 pentru prostituţie, 99 pentru comerţ ambulant, iar căruțașii au primit 22 de sancțiuni).

 

Valoarea sancţiunilor aplicate este de 119.675 lei, iar valoarea bunurilor confiscate este de 710 lei.

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. ana@ph-online.ro