Bazinul Vega sau "Mostenirea lui Volosevici partea a II-a"

Publicat in Eveniment 27 Februarie 2013 1400 ori
Google+ WhatsApp

Inca o promisiune onorata de Andrei Volosevici. Constatam ca nu i-a scapat nimic si ca tot ce a promis, a si facut. Mai intai cartierul Mitica Apostol, apoi ANL-urile, bazinul Vega, etc

 

 

L-a mai pus si pe Boc sa promita ca se vor aloca bani de la Guvern pentru bazin, de parca Boc stia el cine-i Vega sau cum e sa inoti. Cu toate astea, prin 2010, amandoi promiteau: "Guvernul va sprijini cu fonduri Primăria Ploieşti pentru modernizarea Sălii Sporturilor şi a bazinului de înot Vega. (bazinul Vega va fi finalizat în 2011)". In cazul asta... ori l-au finalizat acum 2 ani dar nu stim noi sa apreciem, ori 2011 n-a venit inca, caz in care iar o sa tremur de frica Apocalipsei din 2012.

 

Daca nu ne credeti ca s-au promis bani multi pentru bazinul Vega, iar Volosevici nu va raspunde la telefon, puteti sa-l intrebati pe Adrian Dobre, ca era de fata.

 

Iata cum se prezinta situatia la bazinul Vega unde se antreneaza zilnic zeci de copii, unde tavanul sta sa se prabuseasca in apa, unde te ia plansul daca te uiti la peretii exteriori:

 

 

Ana-Maria este ploiesteanca, are 28 de ani, si este absolventa a Facultatii de Litere si Stiinte. Lucreaza in media online de peste 11 ani, fiind autor pe PH-online.ro din 2010. ana@ph-online.ro