Paula Ivanescu: "Roberta venea la partid fara lenjerie intima"

Publicat in Politica 07 Iunie 2010 Actualizat: 07 Iunie 2010 3601 ori
Google+ WhatsApp
Paula Ivanescu: "Roberta venea la partid fara lenjerie intima"
Paula Ivanescu: "Roberta venea la partid fara lenjerie intima"
Sub titlul "Roman politic de familie - Roberta Anastase, o fiară în devenire", jurnalista ploieşteancă Claudia Marcu scrie pentru Cotidianul.ro un interviu exploziv cu Paula Ivănescu, fosta şefă a democraţilor din Prahova, dedicat Robertei Anastase si tatălui ei, Corneliu Anastase. Fostul senator de Prahova Paula Ivănescu este directă în afirmaţii. Câteva dintre ele, mai jos:
  • „Am făcut paradă de modă şi tombole la partid ca să strângem bani, iar Roberta defila pe podium. Venea fără lenjerie intimă, iar noi eram destul de şocaţi atunci când vedeam aşa ceva, că nu eram obişnuiţi".
  • „Pentru o femeie era foarte greu să reuşească în politică. Poate de aceea am ales să susţin femeile care voiau să intre în acest domeniu. A fost greu şi pentru mine. Am dus-o la Bucureşti şi i-am recomandat-o lui Traian Băsescu şi lui Petre Roman. Petre Roman nici nu voia să audă de ea, că n-o plăcea deloc şi am fost nevoită să mă cert cu el pentru Roberta. În schimb, Băsescu a plăcut-o, pentru că-i plăceau femeile, şi a susţinut-o până la capăt. Trebuie să recunosc că şi pe mine m-a susţinut Băsescu".
  • „A fost dintotdeauna o femeie rea, iar eu nu mi-am dat seama decât prea târziu. În ziua în care bunicul său era înmormântat, ea ţinea conferinţă de presă la partid, iar asta spune foarte multe. În plus, este strigător la cer cum a putut să ajungă în funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, când nu are capacitate de gândire şi de coordonare".
  • „Eram ca un ghimpe acolo, pentru că încercam să-i împiedic pe Roberta şi pe tatăl ei, Corneliu Anastase, să stoarcă bani de la firme şi instituţii".
  • "Corneliu Anastase este o fiară, aşa cum fiica lui este o fiară în devenire".
  • „Tatăl lui Corneliu Anastase a fost şef la Tipografia din Ploieşti pe vremea lui Ceauşescu, ceea ce însemna foarte mult pe vremea aceea. La final, s-a îmbolnăvit de Alzheimer, dar Corneliu Anastase l-a lăsat să stea singur într-o camerã până a murit, fără să-i treacă prin cap să-l ia la el şi să-l îngrijească. Mai mult de atât, Corneliu Anastase este un om foarte rău, care dispreţuieşte pe toată lumea. Chiar şi după ce a suferit un infarct în 2007, a rămas la fel de rău. La partid se poartă îngrozitor cu oamenii, îi înjură şi îi ameninţă tot timpul, îi presează cu banii, e o atmosferă de teroare. Aproape că nu mai intră nimeni acolo, decât cei care au bani de adus. Iar la Conpet tot el conduce, pentru că directorii puşi acolo sunt doar marionete".
  • NOTĂ - Am încercat s-o contactăm azi pe Roberta Anastase pentru a comenta declaraţiile Paulei Ivănescu, dar nu am reuşit. Aşteptăm punctul dvs. de vedere.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.