Dezvoltarea personala prin arta sprijinita prin burse pentru tinerii din Ploiesti

Publicat in Eveniment 24 Septembrie 2012 814 ori
Google+ WhatsApp
Dezvoltarea personala prin arta sprijinita prin burse pentru tinerii din Ploiesti
Dezvoltarea personala prin arta sprijinita prin burse pentru tinerii din Ploiesti

Doua zeci de tineri cu varstele curpinse intre 7 si 18 ani vor fi sprijiniti de Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua pentru a urma un curs de pictura si modelaj artistic in cadrul Clubului de Arta. Vor fi organizate sedinte de 100 minute, o data pe saptamana.

Tinerii vor fi atent indrumati de Moise Gratiela licentiata in Arte plastice, decorative şi design, cu peste 10 ani de experienta in domeniu. Toate resursele necesare participarii la curs sunt puse la dispozitie de catre asociatie.

Pentru a putea beneficia de aceasta oportunitate tinerii interesati trebuie sa trimita o cerere la adresa office@acumaidc.ro cu datele  de contact si motivul pentru care isi doresc sa urmeze  acest curs.

Asociatia pentru Initiativa si Dezvoltare Continua (AIDC) are ca misiune dezvoltarea serviciilor de calitate si a mecanismelor de solutionare a problemelor pentru a pune in valoare, a promova si a sustine potentialul uman din cele mai diversificate contexte si etape de viata. Activitatea noastra se bazeaza pe urmatoarele principii: 1. Profesionalism in fiecare activitate pe care o desfasuram 2. Respect pentru colaboratorii nostrii (voluntari, clienti, beneficiari, parteneri,etc.) 3. Garantia serviciilor si a programelor desfasurate.

Pana in prezent AIDeCe a demarat proiectul de infiintarea a unui centru de resurse pentru tineri in Ploiesti si a unui program de ingrijire a batranilor la domiciliu.

Detalii legate de program sau activitatea asociatiei puteti afla  la Tel: 0731.62.23.71, fax: 0344.81.92.43 sau pe adresa de web: http://www.acumaidc.ro.

Persoane de contact Mihaila Isabela - Presedinte  sau Alexe Dumitru - Vicepresedinte asociatie.

Bianca Soare este ploiesteanca, are 27 de ani, si este absolventa de Psihologie. A coordonat activitatea intr-o firma de IT. Scrie pe PH-online.ro din 2012. office@ph-online.ro