VIDEO Trenuri de călători pe ruta Ploieşti – Măneciu

Publicat in Administratie 21 Septembrie 2012 1523 ori
Google+ WhatsApp
VIDEO Trenuri de călători pe ruta Ploieşti – Măneciu
VIDEO Trenuri de călători pe ruta Ploieşti – Măneciu

După reluarea circulaţiei trenurilor de călători pe ruta Ploieşti – Slănic, autorităţile din Prahova anunţă că sunt şanse mari ca şi tronsonul Ploieşti – Măneciu să fie redeschis.

 

Circulaţia trenurilor peaceastă rută s-ar putea relua chiar de la finele lunii octombrie, cu un operator privat, acelaşi care operează şi spre Slănic. Totul depinde, însă, de disponibilitatea Ministerului transportului de a aloca fonduri pentru a reabilita o parte din linie.

 

„Ministerul s-a angajat că va duce acest tronson de cale ferată la starea iniţială, de dinainte de a fi închis. În speranţa asta, am smuls, joi, promisiunea că până la sfârşitul lunii octombrie vom redeschide şi tronsonul de cale ferată Ploieşti Sud – Măneciu, cu aceeaşi firmă. Sperăm ca Ministerul Transoorturilor să ia în calcul toate investiţiile necesare. Deja sunt depuse memorii tehnice şi, din discuţiile avute, cred că vor fi finalizate aceste tronsoane. Concret, sunt zone unde este nevoie de investiţii. Firma a redeschis transportul de călători pe cheltuială proprie", a declarat Mircea Roşca, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

 

 

Media