Accident la Metro Ploiesti, intre un BMW X5 si un camion. Opt raniti! GALERIE FOTO

Publicat in Trafic 25 Mai 2012 Actualizat: 28 Mai 2012 2302 ori
Google+ WhatsApp

Un accident de circulatie a avut loc in urma cu putin timp, in zona Metro Ploiesti. Implicate au fost un autoturism BMW X5 si un camion, in urma impactului rezultand vatamarea corporala a 8 persoane. Politia se afla la fata locului pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs accidentul si cine se face vinovat. 

BMW-ul X5 intra in Ploiesti, dinspre Campina, si nu a acordat prioritate camionului, aceasta din urma intrand in plin in bolidul de "doar" 25.000 euro. Pasageri in BMW erau 3 adulti si un copil. Dupa impact, fratele soferului limuzinei a venit la locul accidentului, intreband de fratele sau. "E la spital, pentru verificari, linistiti-va", a incercat sa-l calmeze un politist. "Ce spital?! Mi-a distrus masina, am dat 25.000 de euro pe ea. Vede el cand vine!" a rabufnit fratele. 

Petre-Radu Apostol este ploiestean, are 35 de ani, si este absolvent al Universitatii Petrol si Gaze Ploiesti. Are experinta in presa scrisa si online. Scrie pe PH-online.ro din 2010. office@ph-online.ro