Un fotograf din Ploiesti acuza ziarul "Ploiestii" ca i-a furat o poza.

Publicat in Eveniment 06 Februarie 2012 Actualizat: 06 Februarie 2012 1166 ori
Google+ WhatsApp
Un fotograf din Ploiesti acuza ziarul "Ploiestii" ca i-a furat o poza.
Un fotograf din Ploiesti acuza ziarul "Ploiestii" ca i-a furat o poza.

Vali Ovidiu, proprietar al domeniului www.valiovidiu.ro, pune la punct publicatia "Ploiestii", pentru folosirea fara drept a unei fotografii cu Palatul Culturii. "Respectiva imagine a fost preluată fără acordul meu scris așa cum este menționat explicit în footer-ul blogului conform legii drepturilor de autor, de ziarul Ploieștii, în cadrul articolului intitulat “Palatul Culturii, în deceniul II de consolidare. În urma contactării echipei redacționale a publicației, încercările mele în vederea soluționării pe cale amiabilă nu au avut nici un rezultat, desi pot face dovada faptului că eu sunt autorul fotografiei", scrie Vali Ovidiu, intr-un text destul de civilizat, care vrea parca sa-i faca de ras pe plagiatori, nu sa-i sperie.

Este o premiera pentru Ploiesti: un blogger pune la punct o redactie intreaga. O premiera binevenita, as spune, mai ales ca furtul este evident (click pe poza pentru zoom sau intra pe www.valiovidiu.ro).

Vali este fotograf amator, membru al Asociației Foto Club Ploiești chiar de la înființarea clubului, afiliat al A.A.F.R. – Asociația Artiștilor Fotografi din Romania, editor al site-ului www.valiovidiu.ro, participant la expoziții de grup și la activitățile desfașurate în cadrul A.F.C.P.

Bogdan Stoica

Jurnalist, ploiestean, pionier al presei online din Prahova, fondator al acestui site; a coordonat echipa redactionala in perioada martie 2008 - septembrie 2012.
Blog: www.bogdanstoica.ro

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.