prichindelul-poliglot3

Sambata, 28 Ianuarie 2012 14:10

Elevii din Prahova se dueleaza online la concursul de Fizica PHI

Scris de  Administrator
Elevii din Prahova se dueleaza online la concursul de Fizica PHI Elevii din Prahova se dueleaza online la concursul de Fizica PHI

Peste 3.700 de elevi din ţară şi din Republica Moldova se întrec în ceea ce priveşte competenţele de fizică. Aceştia vor susţine pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, 27-28 ianuarie, un concurs online de fizică, PHI, organizat de Facultatea de Fizică a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi şi de Centrul Regional Iaşi pentru Tineri Capabili de Performanţă.

 

Concursul se va desfăşura în laboratoarele de informatică ale celor 55 de unităţi şcoalre înscrise. Elevii vor rezolva online 30 de probleme de tip grilă, cu un singur răspuns grilă.

 

În acest an s-au înscris la concurs 3.536 elevi din 23 de judeţe din România (Argeș, Arad, București, Bacău, Botoșani, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Galați, Hunedoara, Mehedinți, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Teleorman, Tulcea, Timiș, Vâlcea şi Vrancea) şi 205 elevi din Republica Moldova  (Chişinău şi Străşeni).

Citit de 2080 ori
Ultima modificare Luni, 30 Ianuarie 2012 11:42
Fii prietenul nosttru pe Facebook

Administrator

www.PH-online.ro a fost înfiinţat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. Acum, este cel mai citit ziar online al Prahovei, conform Trafic.ro, cu peste 300.000 de vizitatori unici în prima jumatate a anului 2012. Doar informaţiile care nu includ contribuţii ale editorilor sunt semnate cu "Administrator". office@ph-online.ro Aici: pagină de Facebook.

Cele mai citite