Elevii din Prahova se dueleaza online la concursul de Fizica PHI

Publicat in Joburi 28 Ianuarie 2012 Actualizat: 30 Ianuarie 2012 2081 ori
Google+ WhatsApp
Elevii din Prahova se dueleaza online la concursul de Fizica PHI
Elevii din Prahova se dueleaza online la concursul de Fizica PHI

Peste 3.700 de elevi din ţară şi din Republica Moldova se întrec în ceea ce priveşte competenţele de fizică. Aceştia vor susţine pe parcursul a două zile, sâmbătă şi duminică, 27-28 ianuarie, un concurs online de fizică, PHI, organizat de Facultatea de Fizică a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi şi de Centrul Regional Iaşi pentru Tineri Capabili de Performanţă.

 

Concursul se va desfăşura în laboratoarele de informatică ale celor 55 de unităţi şcoalre înscrise. Elevii vor rezolva online 30 de probleme de tip grilă, cu un singur răspuns grilă.

 

În acest an s-au înscris la concurs 3.536 elevi din 23 de judeţe din România (Argeș, Arad, București, Bacău, Botoșani, Buzău, Cluj, Dâmbovița, Gorj, Galați, Hunedoara, Mehedinți, Maramureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Suceava, Teleorman, Tulcea, Timiș, Vâlcea şi Vrancea) şi 205 elevi din Republica Moldova  (Chişinău şi Străşeni).

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office