Atentie! Strada Elena Doamna se inchide pentru asfaltare

Publicat in Trafic 09 August 2018 228 ori
Google+ WhatsApp
Atentie! Strada Elena Doamna se inchide pentru asfaltare
Atentie! Strada Elena Doamna se inchide pentru asfaltare

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic – Investiții, informează cetățenii că, pentru executarea lucrărilor de investiţii pe strada Elena Doamna, se va închide tronsonul cuprins între intersecţia cu str. Traian şi str. Victoriei.

Lucrările vor fi executate de S.C. DELTA ACM’ 93 SA în baza contractului având ca obiect “Delegarea gestiunii serviciului de construire, modernizare, reparare și întreținere rețele stradale, lucrări de artă, parcări ( cu excepția celor aflate în administrarea altor entități) aflate în administrarea Consiliului Local al Municipiului Ploiești, inclusiv echiparea tramei stradale cu elemente de mobilier urban”.

Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și le mulțumește cetățenilor pentru înțelegere.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office