Atentie, soferi! Doua sensuri giratorii (Bucov si Barcanesti) intra in reparatii

Publicat in Trafic 08 August 2018 240 ori
Google+ WhatsApp
Atentie, soferi! Doua sensuri giratorii (Bucov si Barcanesti) intra in reparatii
Atentie, soferi! Doua sensuri giratorii (Bucov si Barcanesti) intra in reparatii

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, fosta CNADNR, a început astăzi lucrări de reparaţii în zona a doua sensuri giratorii situate pe tronsoanele de drumuri naţionale din Prahova. Sunt vizate două giratorii, situate în vecinătatea municipiului Ploieşti, unul la Bărcăneşti şi unul la Bucov.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au anunţat că lucrările de reparaţii au fost avizate şi încep miercuri dimineaţă. Astfel, începând cu ora 8.00, se execută lucrări de remediere la sensul giratoriu de pe DN 1B, din comuna Bucov, la kilometrul 14+500, au anunţat reprezentanţii Poliţiei Prahova. Este vorba despre giratoriul aflat în satul Chiţorani, pe drumul care asigură legătura dinspre Ploieşti spre Buzău.

De asemenea, pe DN 1A, kilometrul 71, în zona sensului giratoriu din Bărcănești, pe sensul dinspre Mănăstirea Ghighiu, se vor efectua lucrări de frezare şi asfaltare, potrivit sursei citate. "Rugăm participanții la trafic să respecte semnalizarea rutieră aferentă", se încheie mesajul IJP Prahova.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office