Cine răspunde pentru maşinile „rupte” în gropile de pe străzile din Ploieşti ?

Publicat in Trafic 05 Iulie 2018 181 ori
Google+ WhatsApp
Cine răspunde pentru maşinile „rupte” în gropile de pe străzile din Ploieşti ?
Cine răspunde pentru maşinile „rupte” în gropile de pe străzile din Ploieşti ?

Șoferii care au de gând să se îndrepte – printr-o acțiune în instanță în care să ceară despăgubiri – împotriva administratorului străzilor din municipiul Ploiești pentru a recupera eventualele pagube produse din cauza gropilor din asfalt vor avea probabil mult de așteptat.

Asta nu neapărat din cauza faptului că ar dura excesiv eventualele procese civile, ci pentru că, potrivit edilului Ploieștiului, Adrian Dobre, “societatea care are contract cu Primăria Ploiești este administratorul străzilor”.


Astfel că, spune primarul Ploieștiului, persoana care vrea să se adreseze instanței de judecată pentru despăgubiri civile în cazul apariției vreunei probleme grave la autoturism, cauzată de gropile din asfalt, poate da în judecată Primăria Ploiești, iar Primăria Ploiești va da în judecată societatea de construcții pentru recuperarea eventualelor despăgubiri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.