Soferii care iau persoane "la ocazie", amendati de politstii prahoveni

Publicat in Trafic 11 Iunie 2018 589 ori
Google+ WhatsApp
Soferii care iau persoane "la ocazie", amendati de politstii prahoveni
Soferii care iau persoane "la ocazie", amendati de politstii prahoveni

Vineri, în intervalul orar 9-14, Serviciul Rutier a organizat și executat o acțiune pentru combaterea transportului rutier ilegal de persoane, pe raza municipiului Ploiești.

Au controlat 20 de autovehicule și au aplicat trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.580 lei.

Cu titlu de exemplu, acționând în municipiul Ploiești, pe strada Găgeni, polițiștii au depistat 3 conducători auto care efectuau transport de persoane în regim de taxi, fără a avea autorizațiile prevăzute de lege.

Totodată, au depistat un microbuz care efectua transport de persoane, autorizat în acest sens, dar care avea, la acel moment cu 9 călători mai mult decît limita maximă prevăzută în certificatul de înmatriculare.

Tuturor acestora le-au fost aplicate sancțiunile conttavenționale prevăzute de lege.

Polițiști din cadrul Biroului Rutier Ploiești au acționat în aceeași zi pe linia identificării autoturismelor ce efectuează transport ilegal de persoane pe ruta Ploiești-Bucov-Pleașa, ocazie cu care au identificat un autoturism care a efectuat transportul rutier, contra cost, în mod repetat.

În cauză a fost întocmit un proces-verbal de contravenție, totodată fiind reținute certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numerele de înmatriculare, cu propunere de suspendare a dreptului de utilizare a autovehiculului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.