Actiune rutiera, in Prahova: 37 de soferi au ramas fara permis

Publicat in Trafic 11 Iunie 2018 433 ori
Google+ WhatsApp
Actiune rutiera, in Prahova: 37 de soferi au ramas fara permis
Actiune rutiera, in Prahova: 37 de soferi au ramas fara permis

          Polițiștii rutieri, în acțiune pe arterele județene. Numai pe drumurile naționale, au fost aplicate în acest weekend sancțiuni de 133.000 de lei și au fost ridicate 37 de permise de conducere

          În acest weekend, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au executat o serie de acțiuni pentru identificarea conducătorilor de autovehicule care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor stupefiante.

Au aplicat 284 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 133.800 lei, au reținut 37 permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare auto.

Totodată, au depistat doi conducători auto care circulau cu mai mult de 50 km/h peste limita legală, respectiv 184 km/h pe DN 1, în dreptul municipiului Ploiești și 119 km/h, pe DN 1 A, în localitatea Gura Vitioarei. Ambii au fost sancționați contravențional cu amendă si le-au fost reținute permisele în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumuri publice.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.