Aveam o pãrere bunã despre posesorii de Toyota. Pânã azi...

Publicat in Trafic 16 Mai 2018 387 ori
Google+ WhatsApp
Aveam o pãrere bunã despre posesorii de Toyota. Pânã azi...
Aveam o pãrere bunã despre posesorii de Toyota. Pânã azi...

Daca despre BMW-isti nici nu se merita sa mai comentezi, marca fiind cea care spune totul in privinta parcarilor, schimbarii benzii de mers fara semnal etc (in majoritatea cazurilor!), iata ca si Toyota are clienti-surpriza.

Doar daca n-a primit-o cadou de la vreo ruda mai inteligenta, soferul din imagine a reusit sa faca de ras un segment al conductorilor auto care se incadreaza intr-o categorie mai putin ostila fata de regulile de circulatie.

In parcarea Dedeman, locuri libere berechet, aspect ce nu l-a impiedicat pe Ph-17-DXX sa-si traga masina de-a curmezisul pe doua spatii, la umbra camionului magazinului. Sfatul nostru pentru domnul cuprins de lene este sa treaca la Audi sau BMW, macar atunci nu va mai iesi in evidenta.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.