Copaci căzuți pe un tren: Traficul feroviar e BLOCAT între Predeal şi Braşov

Publicat in Trafic 13 Martie 2018 305 ori
Google+ WhatsApp
Copaci căzuți pe un tren: Traficul feroviar e BLOCAT între Predeal şi Braşov
Copaci căzuți pe un tren: Traficul feroviar e BLOCAT între Predeal şi Braşov

Circulaţia feroviară este oprită marţi seara între Predeal şi Braşov, după ce doi copaci au căzut peste firele de contact şi le-au rupt, în zona Timişul de Sus, a declarat, pentru AGERPRES, directorul Regionalei CFR Braşov, Ioan Pintea.

''Firele de contact de pe ambele sensuri de mers au fost rupte. Se lucrează la remedierea defecţiunilor şi apreciem că în maximum o oră, în jurul orei 21,00, circulaţia feroviară va fi reluată pe un singur fir. Peste 10 trenuri de călători staţionează în gările din Braşov, Predeal, Timiş, Dârste, acolo unde erau în momentul în care s-a produs avaria'', a precizat Pintea.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, a declarat că nu sunt înregistrate victime după ce unul dintre cei doi copaci prăbuşiţi ar fi căzut pe un vagon.

Nu este pentru prima dată când între Braşov şi Predeal se întâmplă astfel de evenimente, în urma căderii de copaci pe firele de contact ale căii ferate.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.