Actiuni ale Politiei Prahova, pe drumurile din judet. Mai multi soferi au devenit... pietoni

Publicat in Trafic 13 Martie 2018 316 ori
Google+ WhatsApp
Actiuni ale Politiei Prahova, pe drumurile din judet. Mai multi soferi au devenit... pietoni
Actiuni ale Politiei Prahova, pe drumurile din judet. Mai multi soferi au devenit... pietoni

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au acționat ieri pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente, în special pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care încalcă viteza legală, a celor care conduc sub influența băuturilor alcoolice, precum și a abaterilor pietonilor și bicicliștilor. Au aplicat 129 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 43.915 lei și au reținut opt permise de conducere.

 

Și polițiștii Biroului Rutier Ploiești au acționat în municipiu pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate de trecere pietonilor, precum și a pietonilor care nu respectă normele rutiere. Au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.820 lei și au reținut cinci permise de conducere.

Ieri, polițiștii din Plopeni au desfășurat o acțiune, pe raza comunei Dumbrăvești, pentru identificarea și sancționarea conducătorilor de autovehicule care nu respectă viteza legală pe drumul tranzitat. Au controlat 14 autovehicule și au aplicat șapte sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.755 lei.

Polițiști ai Serviciului de Ordine Publică au organizat o acțiune pentru verificarea modului de exploatare, depozitare și transport de material lemnos.

Astfel, au fost efectuate verificări la o societate comercială și la două parchete în care se desfășurau lucrări de exploatare a masei lemnoase, în fondul forestier național.

În urma verificărilor, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 lei.

Totodată, a fost dispusă confiscarea valorică a cantității de 10 m3 rășinoase.

În cazul uneia dintre sancţiunile aplicate a fost dispusă de către Garda Forestieră Ploiești măsura avertismentului, conform prevederilor Legii nr. 270/2017 şi s-a întocmit plan de remediere cu termen de 30 de zile.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Cloe.ro

Fluxul nu a fost găsit.